Blogi

Kuinka paljon aurinkovoidetta tulisi laittaa?

19.4.2018

Kevätaurinko lämmittää ihanasti kasvoja. Pimeän talven jäljiltä iho on kuitenkin herkkä palamaan ja siksi iho olisikin syytä suojata erityisen hyvin. Aurinkovoiteiden koostumukset ovat nykyään niin hyviä ja hoitavia, että... Lue lisää »

IDUN Minerals: meikkisarja, joka antaa ihon hengittää!

17.4.2018

IDUN Minerals on ruotsalainen vain apteekkimyynnissä oleva kosmetiikkasarja, jonka meikit perustuvat puhtaisiin ja luonnollisiin mineraaleihin. Tuotesarja sopii kaikille ihotyypeille ja myös erilaisista iho-ongelmista kärsiville. Tuotteiden... Lue lisää »

Otatko astmalääkkeesi oikein?

9.4.2018

Milloin lääkkeenottotekniikkasi on tarkistettu viimeksi? Jos edellisestä kerrasta on vierähtänyt jo aikaa niin nyt voisi olla tarkistuksen paikka!  Miksi oikea lääkkeenottotekniikka on tärkeää?  - varmistaa... Lue lisää »

Viisi vinkkiä allergiakauteen

28.3.2018

Tarkista kukinta-ajat Ajantasaisen siitepölytilanteen voit tarkistaa osoitteessa http://www.norkko.fi/  Aloita lääkitys riittävän ajoissa Siitepölyallergian oireita ovat esimerkiksi nenän vuotaminen ja tukkoisuus, aivastelu... Lue lisää »

Tervetuloa uudistuneille nettisivuillemme!

18.3.2018

Nettisivumme ovat päivitetty ja toivomme, että ne palvelevat sinua nyt entistä paremmin. Sivuston kautta voit jättää meille palautetta, löydät apteekkimme ajankohtaiset tarjoukset ja tiedotteet sekä uutuutena voit lukea apteekin... Lue lisää »

« Edellinen 1 ... 4 5 6 Seuraava »