Blogi

Helpotusta helteeseen

25.7.2018

Tänä kesänä on saatu nauttia lämpimistä ja aurinkoisista päivistä. Toiset nauttivat helteistä, kun taas toisille pitkät hellejaksot aiheuttavat tukalaa oloa. Hellesäiden ennustetaan vielä jatkuvan, joten tässä muutama vinkki miten... Lue lisää »

Uutuus! ACO Minicare perheen pienimmille

20.6.2018

Aco Minicare-tuotteet on suunnattu erittäin kuiva- ja herkkäihoisille lapsille ja vauvoille. Sopii myös vastasynytyneen iholle. Työntekijämme sai Minicaren pesuvoiteen testaukseen. Havannointikuvassa on pesty pesuvoiteella lapsen... Lue lisää »

Mitä hyötyä hyvinvointianalyysistä voisi olla minulle?

23.5.2018

Tuntuuko siltä, ettet palaudu kunnolla työpäivästä ja vapaa-ajallakin stressaa?  Haluatko parantaa hyvinvointiasi ja saada toimenpidesuosituksia hyvinvointisi parantamiseksi? Firstbeat-hyvinvointianalyysi kuvaa kuinka palaudut ja... Lue lisää »

Hehkua kasvoille - testissä kaksi Vichyn kasvonaamiota

10.5.2018

Hehkua antava kuorintanaamio Geelimäinen, viileä koostumus Hyvä raikas tuoksu Nopea käyttää; naamion annetaan vaikuttaa kasvoilla vain 5 minuuttia Ennen kasvojen pesemistä naamiota voi kevyesti hieroa sormenpäillä... Lue lisää »

Kuinka paljon aurinkovoidetta tulisi laittaa?

19.4.2018

Kevätaurinko lämmittää ihanasti kasvoja. Pimeän talven jäljiltä iho on kuitenkin herkkä palamaan ja siksi iho olisikin syytä suojata erityisen hyvin. Aurinkovoiteiden koostumukset ovat nykyään niin hyviä ja hoitavia, että... Lue lisää »