Blogi

Täitartuntojen ennaltaehkäisy ja hoito

30.8.2018

Täit tarttuvat helposti varsinkin päiväkoti- ja kouluikäisten lasten keskuudessa. Tartuntaan riittää suora kosketus ihmisestä toiseen (päät koskettavat toisiaan). Tartunta voi syntyä myös kampojen, harjojen ja päähineiden välityksellä... Lue lisää »

Helpotusta helteeseen: apukeinot apteekista

25.7.2018

Tänä kesänä on saatu nauttia lämpimistä ja aurinkoisista päivistä. Toiset nauttivat helteistä, kun taas toisille pitkät hellejaksot aiheuttavat tukalaa oloa. Hellesäiden ennustetaan vielä jatkuvan, joten tässä muutama vinkki miten... Lue lisää »

Uutuus! ACO Minicare perheen pienimmille

20.6.2018

Aco Minicare-tuotteet on suunnattu erittäin kuiva- ja herkkäihoisille lapsille ja vauvoille. Sopii myös vastasynytyneen iholle. Työntekijämme sai Minicaren pesuvoiteen testaukseen. Havannointikuvassa on pesty pesuvoiteella lapsen... Lue lisää »

Mitä hyötyä hyvinvointianalyysistä voisi olla minulle?

23.5.2018

Tuntuuko siltä, ettet palaudu kunnolla työpäivästä ja vapaa-ajallakin stressaa?  Haluatko parantaa hyvinvointiasi ja saada toimenpidesuosituksia hyvinvointisi parantamiseksi? Firstbeat-hyvinvointianalyysi kuvaa kuinka palaudut ja... Lue lisää »

Hehkua kasvoille - testissä kaksi Vichyn kasvonaamiota

10.5.2018

Hehkua antava kuorintanaamio Geelimäinen, viileä koostumus Hyvä raikas tuoksu Nopea käyttää; naamion annetaan vaikuttaa kasvoilla vain 5 minuuttia Ennen kasvojen pesemistä naamiota voi kevyesti hieroa sormenpäillä... Lue lisää »