Blogi

Suojaudu pakkaselta: vinkkejä astmaatikon talviliikuntaan

21.12.2018

Miten kylmyys vaikuttaa hengittämiseen? Pienikin pakkanen saattaa pahentaa hengitysoireita. Kylmässä liikkuminen erityisesti astmaa ja keuhkoahtaumatautia sairastavilla saattaa aiheuttaa hengenahdistusta, yskää tai hengityksen... Lue lisää »

Mikä on lääkekatto ja miten toimin, jos lääkekatto ylittyy?

16.12.2018

Mikä on lääkekatto? Vuosiomavastuu eli lääkekatto on summa, jonka täytyttyä Kelan lääkekorvausten piiriin kuuluvista lääkkeistä maksetaan vain omavastuu. Lääkekaton täytyttyä on mahdollista ostaa Kela-korvattavia lääkkeitä... Lue lisää »

Back on Track-tuotteet ihmisille, koirille ja hevosille

14.12.2018

Back on Track-tuotteet ovat valmistettu kankaasta, jolla on lämpöä heijastava ominaisuus. Tuotteet heijastavat takaisin kehon omaa lämpöä ja vilkastuttavat verenkiertoa. Vilkastunut verenkierto pitää lämpimänä ja laukaisee esimerkiksi... Lue lisää »

Syitä vaihtaa ekologiseen kuukuppiin

11.12.2018

Mikä on kuukuppi?  Kuukuppi on lääketieteellisestä silikonista valmistettu kuukautissuoja, jota voi käyttää jopa 12 tuntia yhtäjaksoisesti. Kuukuppi on vaivattomin kuukautissuoja, koska sitä ei tarvitse tyhjentää kuin 2-4 kertaa... Lue lisää »

5 syytä käyttää nenäkannua

7.12.2018

Mikä nenäkannu (sarvikuono) on? Nenäkannu on lääkkeetön apuväline nenän puhdistamiseen esimerkiksi  flunssassa, allergisessa nuhassa, poskiontelotulehduksessa ja nenän tukkoisuuden hoitamisessa.  Nenäkannuun... Lue lisää »