Blogi

Back on Track-tuotteet ihmisille, koirille ja hevosille

14.12.2018

Back on Track-tuotteet ovat valmistettu kankaasta, jolla on lämpöä heijastava ominaisuus. Tuotteet heijastavat takaisin kehon omaa lämpöä ja vilkastuttavat verenkiertoa. Vilkastunut verenkierto pitää lämpimänä ja laukaisee esimerkiksi... Lue lisää »

Syitä vaihtaa ekologiseen kuukuppiin

11.12.2018

Mikä on kuukuppi?  Kuukuppi on lääketieteellisestä silikonista valmistettu kuukautissuoja, jota voi käyttää jopa 12 tuntia yhtäjaksoisesti. Kuukuppi on vaivattomin kuukautissuoja, koska sitä ei tarvitse tyhjentää kuin 2-4 kertaa... Lue lisää »

5 syytä käyttää nenäkannua

7.12.2018

Mikä nenäkannu (sarvikuono) on? Nenäkannu on lääkkeetön apuväline nenän puhdistamiseen esimerkiksi  flunssassa, allergisessa nuhassa, poskiontelotulehduksessa ja nenän tukkoisuuden hoitamisessa.  Nenäkannuun... Lue lisää »

Miten hävitän lääkejätteet oikein?

21.11.2018

Vanhentuneet lääkkeet eivät kuulu luontoon Lääkejätteet ovat vaarallista jätettä, eikä niitä saa kaataa viemäriin tai laittaa muun jätteen sekaan. Apteekit ottavat vastaan käyttämättömäksi jääneitä ja vanhentuneita... Lue lisää »

Miten jalkasi voivat?

14.11.2018

Miten jalkahaavauma yleisimmin syntyy? Diabetekseen voi lisäsairautena liittyä hermojen toiminnan vaurioita. Nämä vauriot voivat ilmetä esimerkiksi pistelynä, puutumisena tai tunnottomuutena. Hermojen toiminnan vaurion vuoksi esimerkiksi... Lue lisää »