Blogi

Käytätkö näitä lääkkeitä? Ihosi saattaa palaa auringossa tavallista helpommin

17.7.2019

Tietyt lääkeaineet voivat yhdessä auringonvalon kanssa aiheuttaa iho-oireita. Oireita saattaa ilmetä sekä suun kautta otettavan lääkkeen että paikallisesti iholla käytettävän lääkkeen käytön yhteydessä.  Yleisin oire on... Lue lisää »

Nämä tuotteet tarvitset kodin kesäapteekkiin

4.6.2019

Vietätkö kesäsi matkoilla vai rauhallisesti kotona tai kesämökillä? Kesän tullen on hyvä päivittää lääkekaapin sisältö esimerkiksi pienien tapaturmien, hyönteisten pistosten, allergian ja auringonpolttamien varalta. Kun lääkekaapin... Lue lisää »

Kesän 2019 aukioloajat

22.5.2019

Kesällä suljemme arkisin tunnin aiemmin eli apteekki on avoinna ma-pe klo 9-19. Harjavallan Apteekki palvelee kesällä 1.6.-31.8.2019  ma-pe 9-19  la 9-15 su suljettu  Hyvää kesää ja nähdään apteekissa! Toivottaa... Lue lisää »

"Ihmisten auttaminen ja ongelmien ratkaiseminen ovat parasta työssäni". Haastattelussa proviisorimme Sanna

5.3.2019

Sairaanhoitajasta apteekkityöhön Sannalla on sekä sairaanhoitajan että proviisorin koulutus. "Sairaanhoitajaksi valmistuttuani huomasin, että lääkeasiat alkoivat kiinnostaa enemmän ja päätin, että haluan apteekkiin... Lue lisää »

Miten voin ehkäistä hammaskiveä?

27.2.2019

Mitä hammaskivi on?  Kun suun bakteerit kertyvät hampaan pinnalle, muodostuu plakkia. Mikäli plakki saa olla riittävän kauan hampaan pinnalla, syntyy hammaskiveä. Hammaskivi näkyy hampaan pinnalla kellertävänä. Hammaskiven... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 3 ... 6 Seuraava »