Blogi

Mitä hyötyä hyvinvointianalyysistä voisi olla minulle?

23.5.2018

Tuntuuko siltä, ettet palaudu kunnolla työpäivästä ja vapaa-ajallakin stressaa?  Haluatko parantaa hyvinvointiasi ja saada toimenpidesuosituksia hyvinvointisi parantamiseksi? Firstbeat-hyvinvointianalyysi kuvaa kuinka palaudut ja... Lue lisää »

Hehkua kasvoille kevään juhliin: testissä kaksi Vichyn kasvonaamiota

10.5.2018

Hehkua antava kuorintanaamio Geelimäinen, viileä koostumus Hyvä raikas tuoksu Nopea käyttää; naamion annetaan vaikuttaa kasvoilla vain 5 minuuttia Ennen kasvojen pesemistä naamiota voi kevyesti hieroa sormenpäillä... Lue lisää »

Kuinka paljon aurinkovoidetta tulisi laittaa?

19.4.2018

Aurinko lämmittää ihanasti talven jälkeen. Talven jäljiltä iho on kuitenkin herkkä palamaan ja iho olisikin syytä suojata erityisen hyvin. Kevät tuo aina ihania uutuuksia aurinkovoiteisiin. Aurinkovoiteiden koostumukset ovat nykyään... Lue lisää »

Nyt meiltä: meikkisarja, joka antaa ihon hengittää!

17.4.2018

IDUN Minerals on ruotsalainen vain apteekkimyynnissä oleva kosmetiikkasarja, jonka meikit perustuvat puhtaisiin ja luonnollisiin mineraaleihin. Tuotesarja sopii kaikille ihotyypeille ja myös erilaisista iho-ongelmista kärsiville. Tuotteiden... Lue lisää »

Otatko astmalääkkeesi oikein?

9.4.2018

Milloin lääkkeenottotekniikkasi on tarkistettu viimeksi? Jos edellisestä kerrasta on vierähtänyt jo aikaa niin nyt voisi olla tarkistuksen paikka!  Miksi oikea lääkkeenottotekniikka on tärkeää?  - varmistaa... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 Seuraava »